fbpx
     ATENȚIE! Datorită necesității implementării măsurilor de oprire a răspândirii epidemiei de COVID-19, începând cu 10.03.2020, vom procesa și livra DOAR comenzile on-line, telefonice sau pe e-mail! Începând cu 10.06.2020, preluarea comenzilor direct la sediul nostru, este disponibilă în regim de take-away, de la poarta sediului, doar pentru comenzile achitate în avans cu Ordin de Plată, cu respectarea normelor de distanțare socială și mască de protecție. În continuare, în sediul firmei este permisă doar intrarea personalului SUDURA SRL sub norme stricte de igienă! De asemenea, pot exista întârzieri în prelucrarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, dar despre care veți fi informați pentru fiecare comandă în parte! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm multă sănătate!
PDFImprimare

Tub ghidare teflon Ø1,2-1,6 (galben)

Variante disponibile
Cod produs : 326P2747X5
Array
115,86 lei
Preț unitar fără TVA: 97,36 lei
Alegeţi varianta
Descriere

Sarma de aluminiu, datorita rugozitatii si fragilitatii acesteia, nu poate fi transportata prin linerele spiralate pentru sarma de otel.
Pentru a reduce la maxim aceste neajunsuri si pentru a putea suda cu sarma de aluminiu, aveti nevoie de un liner PTFE.
Acesta reduce la minim frecarea dintre sarma si tubul de ghidare, precum si deformarea sarmei, creand astfel conditii optime de lucru pentru un material atat de pretentios cum este aluminiul sau aliajele sale.


Linerul se alege dupa cum urmeaza:
- in functie de lungimea totala a pistoletului: tub de ghidare de 4,4m pentru pistolete de 3 sau 4m si tub de ghidare de 5,4m pentru pistolete de 5m
- in functie de diametrul sarmei: PTFE rosu pentru sarma de 1-1,2mm sau PTFE galben pentru sarma de 1,2-1,6mm

Linerul este compatibil cu pistoletele cu conector euro.

- imaginea este exemplificativă
ATENȚIE! Prețul implicit afișat este pentru o lungime de 4,4m!
Alegeți din meniul de mai sus lungimea tubului de ghidare, în funcție de lungimea pachetului de cabluri pe care le are pistoletul de sudare!
Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1094 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!