fbpx

tel 021.3307668 021.3311752 031.8052948 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Categorii de produse

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 actualizată la zi.

Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalitați și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC SUDURA SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport către client. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri, îndoituri, ruperi, deformări etc.

  • Coletele care nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal de predare-primire/constatare în care se va specifica starea coletului.
  • SC SUDURA SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaje etc. pentru readucerea lor la starea inițială, taxe ce pot avea o valoare cuprinsă între 0 si 70% din valoarea produsului.
  • Costul transportului produselor de la SC SUDURA SRL către client și de la client către SC SUDURA SRL revine exclusiv clientului.

Pentru orice detalii sau neînțelegeri vă rugăm să ne contactați.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Parteneri

SUDURA SRL este importator/distribuitor, în România, al produselor:

Avem 1073 de produse active în magazinul on-line!

   Livrare națională
logo fan  Logo_Cargus_300x300.jpg  Logo Sameday 
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!