fbpx
     ATENȚIE! Datorită necesității implementării măsurilor de oprire a răspândirii epidemiei de COVID-19, începând cu 10.03.2020, vom procesa și livra DOAR comenzile on-line, telefonice sau pe e-mail! Începând cu 10.06.2020, preluarea comenzilor direct la sediul nostru, este disponibilă în regim de take-away, de la poarta sediului, doar pentru comenzile achitate în avans cu Ordin de Plată, cu respectarea normelor de distanțare socială și mască de protecție. În continuare, în sediul firmei este permisă doar intrarea personalului SUDURA SRL sub norme stricte de igienă! De asemenea, pot exista întârzieri în prelucrarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, dar despre care veți fi informați pentru fiecare comandă în parte! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm multă sănătate!
PDFImprimare

Electrozi de inox Monolith M308L 3,25x350mm (cutie 1Kg)

Cod produs : MON-32-INX308
Array
65,45 lei
Preț unitar fără TVA: 55,00 lei
24h.gif
Descriere
Certificare:  AWS A 5.4:e 308l - 16 /  ISO 3581 : E 19 9 L R 12  
Tipul învelișului: rutilic
Proprietăți mecanice ale metalului depus: Rm≥510N/mm2, A5≥30%, σc≥320MPa, KCV/KCU≥180J/cm2 
Curentul de sudare: 70-120A
Sudarea se face cu curent continuu cu polaritate inversă (electrodul la plus) și o tensiune de mers în gol a echipamentului de minim 50V.
Lungimea electrodului: 350mm
Număr de electrozi în pachet: 30-33buc
Certificări: CE, TÜV
Ambalare: pachet de 1Kg, cu trei straturi de izolație (plastic, carton, plastic)
DESTINAŢIA ŞI DOMENIUL DE APLICARE
Electrozii MONOLITH M308L sunt destinaţi pentru sudarea oțelurilor inoxidabile austenitice de tipul 03X18H10, 08X18H10T, AISI 304L, AISI 321, AISI 347 etc., utilizate la temperaturi de până la 450ºC. Acești electrozi se utilizează pentru sudarea echipamentelor, rezervoarelor, cisternelor și conductelor din oțel inoxidabil în industriile alimentară, petrolieră, de rafinare, hârtiei și farmaceutică, precum și în producția de automobile, industria constructoare de mașini. 
Condiţii privind utilizarea
Sudarea cu electrozii MONOLITH M308L se realizează cu curent continuu de polaritate directă sau cu curent alternativ de la transformator cu tensiunea de mers în gol cel puţin de 50V. Se recomandă sudarea cu viteze mari fără pendularea transversală a electrodului.
PROPRIETĂȚI SPECIALE
Electrozii MONOLITH M308L au proprietăți bune de sudablilitate: stropire mică, arc stabil, îndepărtarea ușoară a zgurii și o calitate bună a îmbinării sudate. Cordonul de sudură rezultat are proprietăți excelente la coroziune în medii acide și o rezistență mare la coroziunea intergranulară.
CALCINAREA ÎNAINTE DE SUDARE
În condiţii normale de depozitare, calcinarea înaintea sudării nu este necesară.
În caz de umezire, calcinarea se face la 350 – 370°C timp de 60 min maxim de trei ori.
Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1094 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!