fbpx

tel 021.3307668 021.3311752 031.8052948 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Categorii de produse

PDFImprimare

Reductor de presiune CO2/Ar MAXY Smart Flux

Cod produs : 246401
Array
525,39 lei
394,04 lei
Preț unitar fără TVA: 331,13 lei
24h.gif
Descriere
MAXY Smart Logo
Un reductor de presiune pentru cei care doresc un debit de gaz precis și fără fluctuații!
Clasa reductorului: K1
Presiunea de intrare P1: maxim 200 bar
Presiunea de ieşire P2: 4 bar
Debitul nominal standard Q1: <1,5 m³/h
Garanţie: 12 luni
Manual de utilizare: RO, EN, IT
Conform cu: EN ISO 2503
Conectare la butelie: conform DIN
Robinet de reglare: vertical
Manometru: Ø63mm, înaltă presiune
Debitmetru gradat: 0-30 l/min, cu bilă
logo oxyturbogas 
Toate reductoarele de presiune produse de Oxyturbo sunt fabricate în conformitate cu standarul EN ISO 2503 care prevede:
- supapă de suprapresiune
- marcare obligatorie
- manometre conform standardului EN562
- robinet de reglare a presiunii
 
 
 
Apragaz Cert
Dacă cel puţin una din condiţiile de mai sus nu este îndeplinită, atunci reductorul de presiune nu mai este conform cu standardul anterior menţionat.
CAPSULA INTEGRATĂ
Reductoarele de presiune MAXY sunt livrate cu noul dispozitiv de cu filtru pentru a permite o fiabilitate mai mare şi o întreţinere mai uşoară a produsului.
MATERIALELE UTILIZATE
O atenţie specială este acordată în realizarea reductoarelor noastre de presiune pentru a garanta un design plăcut. Tratamentul de decapare prin care trec reductoarele în procesul de fabricaţie, nu este poluant şi asigură cea mai înaltă protecţie contra agenţilor atmosferici.
CICLUL DE FABRICAŢIE
Ciclul de fabricaţie este complet de la tratamentul suprafeţelor componentelor care au fost alese după controale minuţioase, controale interne şi până la prelucrările mecanice de la asamblarea pe liniile de producţie corespunzătoare până la testele individuale pe care trebuie să le treacă toate reductoarele.
 
loghi sotto
Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1072 de produse active în magazinul on-line!

   Livrare națională
logo fan  Logo_Cargus_300x300.jpg  Logo Sameday 
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!