fbpx

tel 021.3307668 021.3311752 031.8052948 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Categorii de produse

Monolith_RC_Life
Monolith_RC_Life_v2
PDFImprimare

Electrozi rutilici Monolith Life RC 2,5x350mm (1Kg)

Cod produs : MON-25-RCLIFE
Array
24h.gif
Descriere
Certificare: AWSA 5.1:E6013 / ISO 2560-A-E 420 RC 11 
Tipul învelișului: rutil-celulozic
Proprietăți mecanice ale metalului depus: Rm≥450N/mm2, A5≥22%, KCV/KCU≥78J/cm2 
Curentul de sudare: 50-90A
Sudarea se face cu curent continuu cu orice polaritate (recomandat cu polaritate inversă (+) la electrod), sau curent alternativ și o tensiune de mers în gol a echipamentului de minim 50A.
Lungimea electrodului: 350mm
Număr de electrozi în pachet: 53-56buc
Certificări: CE, TÜV, GOST 
Ambalare: pachet de 1Kg, cu trei straturi de izolație (plastic, carton, plastic)
DESTINAŢIA ŞI DOMENIUL DE APLICARE
Electrod universal destinat utilizării largi în industrie şi la domiciliu, cu eliminare redusă a aerosolului emis la sudare.
Este destinat pentru sudarea manuală cu arc electric în curent electric continuu sau alternativ a construcţiilor obişnuite şi a celor importante din oţel cu conţinut scăzut de carbon, care se livrează conform DSTU 2651 / GOST 380 (St 0, St 1, St 2, St 3 de toate grupele A, B, V şi toate gradele de dezoxidare – „KP”, „PS”, „SP”) şi conform GOST 1050 (05kp, 08kp, 08ps, 08, 10kp, 10ps, 10, 15kp, 15ps, 15, 20kp, 20ps, 20), în toate poziţiile spaţiale (în afară de poziţia verticală vertical descendentă pentru electrozi cu diametrul 5,0 mm).
Condiţii privind utilizarea
- Coeficientul topirii prin sudare – 9,5 g/Ah.
- Consumul de electrozi pentru 1 kg de metal topit prin sudare – 1,75 kg.
- Electrozii marca MONOLIT RC (МОНОЛИТ РЦ) sunt destinaţi pentru sudarea îmbinărilor de colţ, cap la cap, de suprapunere din metal cu grosimea de la 3 la 20 mm.
- Electrozii sunt puţin sensibili la calitatea de formare a marginilor, la prezenţa ruginii şi a altor impurităţi de suprafaţă.
- În cazul sudării de asamblare este posibil să se lucreze în toate poziţiile spaţiale fără schimbarea curentului de sudare. Sudarea cusăturilor verticale prin metoda „vertical descendentă” se realizează cu ajutorul unui arc scurt sau prin sprijin. Nu este recomandată permiterea scurgerii zgurii în faţa arcului. Pentru aceasta, unghiul ridicării electrodului faţă de verticală trebuie să constituie 40-70°. În poziţia inferioară electrodul trebuie să fie înclinat în direcţia sudării cu 20-40° de la verticală.
PROPRIETĂŢI SPECIALE
- Electrozii MONOLIT RC (МОНОЛИТ РЦ) se disting de produsele identice ale altor producători prin cantitatea redusă a eliminărilor şi prin intensitatea formării aerosolului la sudare şi a manganului în timpul sudării metalului. Aceastea s-au realizat pe calea alegerii materiei prime de o calitate superioară şi datorita nivelului înalt de control asupra proceselor tehnologice de fabricare a electrozilor. Institutul de sudură electrică „E.O.Paton” al Academiei Naţionale de Ştiinţe din Ucraina şi Institutul medicinii muncii al Academiei Ştiinţelor Medicinale din Ucraina au confirmat că emisiile de mangan sunt mai mici cu 30%, iar eliminarea substanţelor toxice în aerosolul de sudare mai mică cu peste 28%.
- Electrozii MONOLIT RC (МОНОЛИТ РЦ) se disting prin amorsarea iniţială şi repetată uşoară, prin arderea uşoară şi stabilă a arcului, asigură mici pierderi a metalului prin stropi, topire și acoperire uniformă, o formare perfectă a metalului cusăturii, desprindere uşoară a pojghiţei de zgură.
-Este posibilă realizarea sudării la curenţi extrem de scăzuţi. Pentru electrozii cu diametru mic, sudarea poate fi efectuată de la surse de alimentare, inclusiv cele de la reţeaua de uz casnic.
- Folosirea uşoară a electrozilor oferă posibilitatea de a suda şi de către sudorii începători.
- Sudarea în locuri greu accesibile. Puteți îndoi electrodul fără deteriorarea învelişului.
- Este posibilă sudarea pe suprafeţe atacate de acizi, vopsite şi grase.
Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1072 de produse active în magazinul on-line!

   Livrare națională
logo fan  Logo_Cargus_300x300.jpg  Logo Sameday 
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!