fbpx

tel 021.3307668 021.3311752 031.8052948 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PDFImprimare

Electrod de wolfram WL20 (albastru)

Diametrul electrodului
Cod produs : WL20_ALBASTRU
Un electrod universal și versatil
Array
4,77 lei
Preț unitar fără TVA: 4,01 lei
Alegeţi varianta
24h.gif
Descriere
Simbolizare: WL20
Culoare: albastru
Element de aliere: 2% La2O3 (trioxid de lantaniu)
 
Electrozii de wolfram aliați cu troxid de lantaniu au fost introduși în țările europene în anii 80 ca o alternativă la electrozii cu oxid de toriu (WT20) pentru o mai mare varietate de electrozi. Odată lansați au atras atenția prin proprietățile excelente la sudare și au devenit foarte populari. Au devenit rapid un concurent de temut al "electrozilor roșii și verzi". Proprietățile conductive sunt foarte apropiate de cele ale electrozilor WT20 (roșii), durabilitate crescută și au o durată destul de mare între reascuțiri.
Sunt utilizați pentru sudarea oțelurilor carbon, oțelurilor inoxidabile, aliajelor pe bază de nichel, titan sau aluminiu.
- imaginea este exemplificativă
- prețul afișat iníțial este pentru electrodul de Ø1,0mm x 175mm - 1 buc
- prețul afișat la alegerea unui diametru de electrod este per bucată
- comanda se face pentru cutii complete de 10 buc de electrozi (excepție fac electrozii de diametrul Ø4.8 și Ø6.4 care pot fi comandați în cutii de 5 buc)
- alegeți din meniul de mai sus diametrul dorit

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1090 de produse active în magazinul on-line!

Livrare națională 
logo fan Logo Sameday
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!