fbpx
     ATENȚIE! Datorită necesității implementării măsurilor de oprire a răspândirii epidemiei de COVID-19, începând cu 10.03.2020, vom procesa și livra DOAR comenzile on-line, telefonice sau pe e-mail! Începând cu 10.06.2020, preluarea comenzilor direct la sediul nostru, este disponibilă în regim de take-away, de la poarta sediului, doar pentru comenzile achitate în avans cu Ordin de Plată, cu respectarea normelor de distanțare socială și mască de protecție. În continuare, în sediul firmei este permisă doar intrarea personalului SUDURA SRL sub norme stricte de igienă! De asemenea, pot exista întârzieri în prelucrarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, dar despre care veți fi informați pentru fiecare comandă în parte! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm multă sănătate!
JK936_v2_fata
JK936_v2_spate
JK936_iso
JK936_fata
JK936_lateral
JK936_spate
PDFImprimare

Jachetă de protecție sudor (mărimea L)

Cod produs : JK269-003
Array
405,66 lei
344,80 lei
Preț unitar fără TVA: 289,75 lei
24h.gif
Descriere

Jachetele pentru sudori, proiectate pentru un maxim de confort și siguranță.

Din șpalt de bovină de înaltă rezistență, oferă o protecție superioară atât pentru MIG/MAG, cât și pentru TIG.

Cusături din Kevlar. 

Spatele, din material ignifug, oferă cel mai bun confort și păstrează temperatura constantă a corpului chiar și în condiții grele de lucru.

Pentru o protecție superioară împotriva stropilor, gulerul înalt se închide cu scai elastic pe toată partea frontală.

Buzunar interior.

Conform cu standardele: CE, EN ISO11611:2015

Mărimea: L

 

Declarația de conformitate o puteți descărca de aici: logo pdf folder

Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1090 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!