fbpx
PDFImprimare

Plăcuțe ceramice LT05 TIA

Cod produs : 50-49-500550
Array
7,13 lei
Preț unitar fără TVA: 5,99 lei
on-order.gif
Descriere

Necesitățile privind o calitate superioară a produsului finit și a unei eficiențe sporite a proceselor de producție pot fi îndeplinite prin utilizarea sudării cu elemente de înaltă tehnologie. La rădăcina cordonului sudat cu electrod învelit sau MIG/MAG pot apărea defecte ce nu pot fi acceptate: pori, incluziuni de zgură, lipsă de pătrundere etc.).

La procesele de sudare automată sub strat de flux procesul de sudare nu poate fi supravegheat/observat în totalitatea sa și pot apărea arsuri marginale, care reprezintă alte defecte ce nu pot fi acceptate.

Tăierea sau crăițuirea rădăcinii cordonului sudat pentru a face remaniere este un proces destul de greu și costisitor.

Pentru a elimina toate aceste probleme și defecte se utilizează plăcuțele ceramice de susținere a rădăcinii cordonului sudat.

Avantajele folosirii acestor plăcuțe ceramice sunt:

  • reducerea manoperei și a costurilor
  • sudarea pe o singură parte și într-o poziție comodă
  • posibilitatea de a utiliza și operatori mai puțin pregătiți
  • eliminarea defectelor de sudare ce pot apărea în rădăcina cordonului sudat

Manopera reprezintă circa 70-75% din costul unei construcții sudate și orice reducerea a acestei manopere va genera o scădere considerabilă a costurilor de fabricație în raport cu costul plăcuțelor ceramice.

Plăcuțele ceramice LT05 TIA sau o lungime de 25mm și sunt montate pe o bandă de aluminiu autoadeziv lata de 85mm, pe o lungime totală de 600mm adică 25 de plăcuțe x 25mm formând o bandă ceramică.

Un pachet conține 6 de astfel de benzi.

Unități în cutie: 30

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1087 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!