fbpx
PDFImprimare

MILLER Migmatic 380 DX

Cod produs : 029.015.543
400V (trifazat), 50/60Hz, 350A la DA 35%
Array
15.547,04 lei
13.992,33 lei
Preț unitar fără TVA: 11.758,26 lei
1-4w.gif
Descriere

Creat pentru aplicații industriale: construcții, fabricarea de structuri metalice (trailere, repararea cupelor de excavator), fabricație de serie mică și mare

Procese de sudare: MIG/MAG (GMAW) și sudare cu sârmă tubulară (FCAW)

Modelul DX (deluxe), oferă funcții gata de utilizare cum ar fi:

- interfață sinergică cu display digital pentru a simplifica reglajele și pentru a oferi o reglare precisă pentru ca să puteți suda o mare varietate de materiale.

- mod manual care permite reglarea simplă a parametrilor pentru a suda cu parametrii personali o gamă largă de materiale

- protecție la supraîncălzire care oprește sursa de curent atunci când transformatorul principal sau rectificatorul se supraîncălzește

sistem de avans al sârmei cu 4 role pentru uz industrial ușor de reglat, cu role reversibile și cu sistem dublu de presiune (pe fiecare pereche de role)

motor de antrenare profesional care rezistă chiar și celor mai solicitante aplicații!

design tradițional și inductori laminați asigură un arc stabil, constant, pentru o sudură de calitate

Reglajele ergonomice și ușor de utilizat simplifică pregătirea fără a renunța la funcții sau la performanțele la sudare.

Tehnologia superioară de control și conectorii de inductanță mare/mică oferă operatorului o performanță adusă la rang de artă pentru o gamă largă de materiale.

Viteza de avans reglabilă la amorsarea arcului și la stingerea acestuia permit operatorului să optimizeze pornirile și opririle pe o mare varietate de diametre de sârmă și să reducă blocarea sau chiar lipirea sârmei de duza de contact, crescând mult productivitatea.

Funcția 2T/4T permite operatorului să sudeze cordoane lungi cu o oboseală minimă a mâinii aducând un plus de calitate sudurii.

DATE TEHNICE

Tensiunea de alimentare 380 V
Gama de curent 10-350 A
Curent utilizabil maxim 350 A
Durata activa la amperaj maxim 35%  
Diametru maxim sarma otel utilizabila 1.2 mm
Diametru maxim sarma aluminu utilizabila 1.2 mm
Diametru maxim sarma inox utilizabila 1.2 mm
Dimensiuni ( Lxlxi ) 825*471*1066 mm
Greutate 103 Kg

Garanție: 36 de luni

miller true blue warranty

Găsiți aici documentația originală: logo pdf folder

Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1087 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!