fbpx

tel 021.3307668 021.3311752 031.8052948 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Categorii de produse

ACDC-TIG-320
ACDC-TIG-320_v2
ACDC-TIG-320_v3
PDFImprimare

Digital TIG 320 AC/DC Pulse

Cod produs : INW-320ACDC-Pulse
Array
11.362,69 lei
Preț unitar fără TVA: 9.548,48 lei
48h.gif
Descriere

Echipamentul de sudare TIG 320 AC/DC Pulse de la InWelding, dotat cu  cu afișaj digital, este proiectat pentru sudarea TIG și MMA.
Ciclograma intuitivă de pe panoul de control al mașinii vă permite să setați valorile tuturor parametrilor necesari, cum ar fi timpul purjării inițiale a gazului, timpul de creștere a curentului, valoarea nominală a curentului etc.

Invertorul are functie de sudare TIG cu curent pulsat, care este excelentă pentru sudarea de înaltă calitate a pieselor subțiri, fără deformare termică. Lățimea pulsului și frecvența sunt reglate separat pe panoul de control înainte de sudare.

Funcția de balans a polarității pentru sudarea TIG AC realizează un efect excelent de curățare/penetrare la sudarea aluminiului.

Alegerea tipului de undă pentru sudarea TIG AC: dreptunghiulara are caracteristici dinamice ridicate și este universală, sinusoidală este ideală pentru sudarea grosimilor medii, iar triunghiulară este excelentă pentru sudarea grosimilor mici, deoarece oferă o intrare redusă de căldură în material și vă permite să reduceți deformarea acestuia.


Curent maxim de sudare 320 A la 60%.

Tensiunea in gol de 70 de volți și funcția încorporată la pornire la cald (MMA), asigură o aprindere ușoară pentru toate tipurile de electrozi de sudare.

Funcțiile încorporate Arc Force (MMA), Antisticking (MMA) facilitează procesul de sudare și reduc probabilitatea de defecte in cordonul sudat.

Afișajul digital vă permite să reglati cu exactitate curentul de sudare și să îl controlați în timpul sudării.

Sudarea TIG DC

2 moduri de amorsare a arcului pentru sudarea TIG: aprindere fără contact HF TIG DC și aprindere contact ușor cu funcție Lift TIG DC.

Există posibilitatea de a alege între funcționarea în doi timpi și patru timpi a pistoletului de sudare TIG.

Are posibilitatea de conectare a unei pedale pentru comanda la distanta .

Carcasa invertorului și componentele sale interne de sudură au un înveliș de înaltă calitate care protejează împotriva umidității, coroziunii si prafului.

Modul de sudare PULS reduce aportul de căldură în metalul de bază, ceea ce reduce deformările de sudare și probabilitatea de alterare a structurii materialului de baza și, de asemenea, permite sudarea metalelor subțiri la curenți mici.

Amorsare HF cu curent de înaltă frecvență vă permite să amorsati arcul fără a atinge produsul, ceea ce elimină pericolul de contaminare cu wolfram a cordonului sudat.

Controlat de microprocessor - face mai ușor reglajul parametrilor procesului de sudare și efectuarea unor ajustări mai fine.

Sudarea în curent alternativ cu ajustarea balansului asigură un efect de curățare excelent pentru sudarea aluminiului si aliajelor sale.

 

Kit de livrare: PistoletTIG 4m, cablu de sudare MMA 35mm2 3m, cablu de masa cu 3m , furtun de alimentare cu gaz

 

Caracteristici tehnice

 Model
 Digital TIG-320 AC/DC Pulse
Tensiunea de alimentare
 380V±15%
Puere nominala
 9.5KVA(TIG) / 12KVA(MMA)
Curent de sudare
 10-320A
Durata activa
 60% @ 320A
Tensiune mers in gol (V)
 50V
Timp de cre;tere/scadere curent sudare(S)
 0-10
Timp de pre/post gaz(S)
 0-2 / 0-10
Frecventa de puls (HZ)
 0.5-200
Timpul de puls (%)
 5-95
Frecventa AC (HZ)
 50-250
Clasa de protectie
 IP23
Dimensiuni (mm)
 550x240x445
Greutate 
 25.5kg
Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1080 de produse active în magazinul on-line!

   Livrare națională
logo fan  Logo_Cargus_300x300.jpg  Logo Sameday 
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!