fbpx
PDFImprimare

FanCool 601-WA MOST

Cod produs : 50-03-003805
Array
3.623,55 lei
Preț unitar fără TVA: 3.045,00 lei
1-4w.gif
Descriere
FanCool 601WA MOST este un echipamemt independent de răcire a pistoletelor de sudare MIG/MAG, WIG și a pistoletelor pentru debitarea cu jet de plasmă.
Pentru echipamentele care nu sunt dotate cu un sistem de răcire, adăugarea acestui sistem poate însemna o creștere semnificativă a performanțelor de producție.
Sistemul permite conectarea pistoletelor de sudare MIG/MAG, WIG sau debitare cu jet de plasmă răcite cu lichid și astfel la creșterea directă a productivității.
Dispozitivul este dotat și cu un sistem automat care pornește și oprește unitatea de răcire doar în timpul sudării.
 
Specificații tehnice:
Rezervor: max 3Litri
Presiunea maximă: 0,35MPa (3,5 bar)
Debit maxim: 8 l/min
Putere consumată: 1,3A
Clasa de protecție: IP 23S
Greutate: 16,6Kg
Dimensiuni: 244x525x290mm
Conform cu standardele: PL EN 60974-2
Curent înregistrat pe modul automat: 60A (dacă curentul de sudare este mai mic de 60A se recomandă utilizarea pe modul manual)
 
- ofertă valabilă în limita stocului disponibil
Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1087 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!