fbpx
     ATENȚIE! Datorită necesității implementării măsurilor de oprire a răspândirii epidemiei de COVID-19, începând cu 10.03.2020, vom procesa și livra DOAR comenzile on-line, telefonice sau pe e-mail! Începând cu 10.06.2020, preluarea comenzilor direct la sediul nostru, este disponibilă în regim de take-away, de la poarta sediului, doar pentru comenzile achitate în avans cu Ordin de Plată, cu respectarea normelor de distanțare socială și mască de protecție. În continuare, în sediul firmei este permisă doar intrarea personalului SUDURA SRL sub norme stricte de igienă! De asemenea, pot exista întârzieri în prelucrarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, dar despre care veți fi informați pentru fiecare comandă în parte! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm multă sănătate!
Cleste_curatare_MOST
cleste_de_curatare_most
cleste_de_curatare_most_1
cleste_de_curatare_most_2
cleste_de_curatare_most_3
PDFImprimare

Clește multifuncțional MIG/MAG MOST

Variante disponibile
Cod produs : 57-00-00470X
Array
37,19 lei
Preț unitar fără TVA: 31,25 lei
Alegeţi varianta
24h.gif
Descriere
Cleștii de curățare MOST sunt destinați realizării de lucrări adiacente sudării MIG/MAG. Aceste mici unelte permit tăierea sârmei de sudare, curățarea duzei de gaz, a duzei de contact și, de asemenea, ajută la fixarea adecvată a elementelor pistoletului de sudare MIG/MAG. 
Cleștii sunt prezentați în 2 variante: 
● Clești de sudare MOST 7" (pt. pistoleți TBi 150/240/250)
● Clești de sudare MOST 8" (pt. pistoleți TBi 360/411/511)
 
Alegeți de mai sus tipul de clește dorit!
Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1094 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!