fbpx
PDFImprimare

Reductor de presiune Oxigen MAXY Smart

Cod produs : 240201
249,90 lei
Preț unitar fără TVA: 210,00 lei
24h.gif
Descriere
Clasa reductorului: K3
Presiunea de intrare P1: maxim 200 bar
Presiunea de ieşire P2: 10 bar
Debitul nominal standard Q1: 30 mc/h
Garanţie: 12 luni
Manual de utilizare: RO, EN, IT
Conform cu: EN ISO 2503
Conectare la butelie: conform DIN
Robinet de reglare: vertical
Manometre: Ø63mm, joasă presiune şi înaltă presiune
Toate reductoarele de presiune produse de Oxyturbo sunt fabricate în conformitate cu standarul EN ISO 2503 care prevede:
- supapă de suprapresiune
- marcare obligatorie
- manometre conform standarduluiEN562
- robinet de reglare a presiunii
Dacă cel puţin una din condiţiile de mai sus nu este îndeplinită, atunci reductorul de presiune nu mai este conform cu standardul anterior menţionat.
CAPSULA INTEGRATĂ
Reductoarele de presiune MAXY sunt livrate cu noul dispozitiv de cu filtru pentru a permite o fiabilitate mai mare şi o întreţinere mai uşoară a produsului.
MATERIALELE UTILIZATE
O atenţie specială este acordată în realizarea reductoarelor noastre de presiune pentru a garanta un design plăcut. Tratamentul de decapare prin care trec reductoarele în procesul de fabricaţie, nu este poluant şi asigură cea mai înaltă protecţie contra agenţilor atmosferici.
CICLUL DE FABRICAŢIE
Ciclul de fabricaţie este complet de la tratamentul suprafeţelor componentelor care au fost alese după controale minuţioase, controale interne şi până la prelucrările mecanice de la asamblarea pe liniile de producţie corespunzătoare până la testele individuale pe care trebuie să le treacă toate reductoarele.
Unități în cutie: 1

Recenzii

Joi, 20 Aprilie 2017
Isi face treaba bine de tot. Calitate de top cu manometre WIKA. Peste asteptarile mele. Recomand oricui doreste un produs de calitate.
Manuel Crisan

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1091 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!