fbpx
PDFImprimare

Set consumabile lungi plasma PT-31

Cod produs : SET-PT31_V2
65,06 lei
Preț unitar fără TVA: 54,67 lei
24h.gif
Descriere
Un set de consumabile pentru pistoletele compatibile cu pistoletul PT-31, cum ar fi UBS PT31 (de la echipamentele Parkside™ PPS 40 A1) sau PTS-001.
Setul este compus din:
Electrod lung - 5 buc
Duza lungă - 5 buc
Difuzor de aer (izolator) - 2 buc
Capac de protectie - 1 buc
Cu acest set puteti sunteti pregatiti a taia atat repere plane (consumabilele scurte) cat si repere cu grosimi diferite sau pe colt (consumabilele lungi).
Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1091 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!