fbpx
Tipărire
Categorie: Uncategorised
Accesări: 10315
Logo MVS2015 v2.2
Primul și singurul magazin virtual dedicat exlusiv
produselor destinate sudării, cu stocuri reale încă din 2008!
 
 
Bine ați venit!
Magazinul Virtual de SUDURĂ a fost actualizat și a ajuns la versiunea 3.1 !
De ce?
Pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență de navigare și un mod mult mai facil de a vedea produsele, de a le compara, de a consulta datele tehnice și de a cumpăra aceste produse direct on-line!
Noul magazin virtual vine cu o interfață mult îmbunătățită, o viteză de acces mult mai mare datorită implementării ultimelor tehnologii de navigare on-line,mult mai multe produse și opțiuni pentru utilizatori.
 
Din 2008 de la prima versiune și apoi în 2010 la versiunea a 2-a, în 2015 la V3.0 și acum, în 2021, la V3.1, am ascultat părerile voastre și am îmbunătățit continuu experiența de navigare și cumpărare on-line ascultându-i în primul rând pe beneficiarii magazinului virtual, adică pe clienții noștri.
 
Vă mulțumim pentru sugestii și vă așteptăm în continuare cu comentarii despre produse, propuneri de a îmbunătăți experiența de utilizare a magazinului virtual precum și cu alte sugestii și propuneri!
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!