fbpx
     ATENȚIE! Datorită necesității implementării măsurilor de oprire a răspândirii epidemiei de COVID-19, începând cu 10.03.2020, vom procesa și livra DOAR comenzile on-line, telefonice sau pe e-mail! Începând cu 10.06.2020, preluarea comenzilor direct la sediul nostru, este disponibilă în regim de take-away, de la poarta sediului, doar pentru comenzile achitate în avans cu Ordin de Plată, cu respectarea normelor de distanțare socială și mască de protecție. În continuare, în sediul firmei este permisă doar intrarea personalului SUDURA SRL sub norme stricte de igienă! De asemenea, pot exista întârzieri în prelucrarea și livrarea comenzilor dumneavoastră, dar despre care veți fi informați pentru fiecare comandă în parte! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm multă sănătate!
PDFImprimare

Grup motoreductor 24V/33W (CC)

Cod produs : G00958
Array
293,10 lei
Preț unitar fără TVA: 246,30 lei
24h.gif
Descriere

Grup moto-reductor 24V/33W CC

Grup moto-reductor pentru echipamente de sudare MIG/MAG, sisteme de alimentare cu sarma rece sau alte dispozitive.

Date tehnice Motor ELVI 100.694

Tensiunea nominala: 24V

Curentul de mers in gol: 1,6A

Viteza de rotatie: 210rpm

Cuplu nominal: 1,7Nm

Cuplu initial: 34Nm

Puterea nominala: 33W

* Aceste valori sunt valori medii masurate la rece. Diferente de ∓10% sunt posibile la productia de serie.

Dimensiuni de gabarit: 180x120x110mm

Clasa de izolatie: F

Clasa de protectie: IP30

Greutate: 1,1Kg

Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1098 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!