fbpx

tel 021.3307668 021.3311752 031.8052948 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Categorii de produse

vegaview2.5_black_front
vegaview2.5_black
vegaview2.5_filter
vegaview2.5_black_action2
vegaview2.5_black_action1
vegaview2.5_black_half
Controls_ro
PDFImprimare

Optrel vegaview 2.5, neagră, standard

Variante disponibile
Cod produs : 1006.600
O mască de record mondial
Array
2.463,92 lei
Preț unitar fără TVA: 2.070,52 lei
on-order.gif
Descriere

Masca de protecție la sudare Optrel vegaview 2.5 reprezintă masca de protecție cu un filtru automat de record mondial.

ADUCEȚI LUMINA ÎN ÎNTUNERIC.

Filtrul ADF al vegaview 2.5 are un nivel de înnegrire minim DIN 2.5, standardul industrial actual fiind DIN 4.

Experimentați filtrul cu autoînnegrire ce redefinește vizibilitatea unui sudor cu o vedere de 4 (patru) ori mai luminoasă în stare dezactivată sau în modul polizare. Acest lucru înseamnă o transmisie a luminii de 23% (DIN 2.5) față de 5% (DIN 4).

light view 800x600px 1901

Vegaview 2.5 vă deschide o experiență vizuală cu totul nouă în stare dezactivată. Cu cât mai luminoasă este vederea asupra mediului de lucru, cu atât cresc siguranța și eficiența la locul de muncă.

Date tehnice:

Descrierea filtrului: O mască de protecție la sudare cu o vedere superluminoasă în stare dezactivată (DIN 2.5), filtru LCD cu tehnologia true color, înegrire cu reglare continuă de la DIN 8 la DIN 12, mod polizare, reglare fără trepte a timpului de dezactivare de la 0,1s la 1s, indicator LED pentru baterie slabă si funcționare în modul polizare.

Transmiterea luminii: protecție maximă la ultraviolete/infraroșii (la orice grad de înnegrire), reglare continuă a înnegririi d ela DIN 8 la DIN 12 în stare activată, vizibilitate în stare dezactivată DIN 2,5.

Sursa de energie: baterii Li 3V înlocuibile (CR2032x2buc)

Timp de utilizare al bateriilor: aproximativ 3000 de ore de funcționare

Timpi de activare: de la inactiv la activ 0,1ms la temperatura camerei sau 0,07ms la 55ºC, de la activ la inactiv de la 0,1s la 1s reglabil continuu

Clasificarea filtrului: clasa optică: 1 / dispersia luminii: 1 / omogenitate: 1 / dependența unghiulară: 2

Rigiditate garantată: carcasa măștii până la temperatura maximă de 220ºC, protecția exterioară a filtrului până la temperatura maximă de 137ºC

Protecția pentru filtrul automat: protecție exterioară antireflex și protecție interioară

Materialul măștii: PA6.6

Culoarea măștii: neagră

Temperatura de funcționare: de la -10ºC la +70ºC

Temperatura de depozitare: de la -20ºC la +80ºC

Greutate: 482g

Domenii de utilizare: orice proces de sudare cu arc electric (MMA/SMEI, MIG/MAG, FCAW, WIG, sudare), debitare cu jet de plasma sau sudare cu flacără de gaze. Poate fi utilizată pentru pritecție la polizare în stare dezactivată DIN 2.5. Este interzisă utilizarea pentru procesele de sudare/debitare cu LASER!

Conținutul pachetului: masca de sudare, manual de utilizare, sac de depozitare, baterii, card de garanție și o protecție exterioară

Standarde: CE, ANSI, corespunde CSA

Garanția filtrului: 2 ani (cu excepția bateriilor), +1 an de extindere a garanției pentru înregistrarea on-line a produsului în primele 6 luni de la achiziționare

Documentația originală a produsului o puteți descărca de aici: logo pdf folder

Prezentarea video o puteți viziona dând click pe imaginea de mai jos:

vegaview 2.5 vid

Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1067 de produse active în magazinul on-line!

   Livrare națională
logo fan  Logo_Cargus_300x300.jpg  Logo Sameday 
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!