fbpx
Crysta2.0_v1
Crysta2.0_v2
Crysta2.0_v3
Crysta2.0_v4
Crysta2.0_v5
Crysta2.0_v6
PDFImprimare

Optrel crystal 2.0

Cod produs : 1006.900
2.821,86 lei
2.680,76 lei
Preț unitar fără TVA: 2.252,74 lei
14d.gif
Descriere

optrelswissmadelogo

Masca de protecție la sudare Optrel® Crystal 2.0 furnizează o înnegrire de doar DIN 2 (2.0) în stare dezactivată ceea ce este nemaiîntâlnit până acum în domeniul clarității și culorii. Filtrul Crystal 2.0 furnizează posibilitatea de reglare automată a înnegririi de la DIN 4 la DIN 12 în funcție de intensitatea luminoasă a arcului electric, are funcție de dezactivare treptată la oprirea arcului electric (twilight), reducând oboseala ochilor. Filtrul automat poate fi deasemenea reglat și în modul manual cu reglarea înnegririi între DIN 4 și DIN 12.

Youtube crystal20

Crystal 2.0 îmbunătățește de asemenea și tehnologia True Color technology, care permite percepția realistă a culorilor atât în stare activată cât și în stare dezactivată. Clasa de calitate a filtrului are scorul maxim 1 conform EN 379 pentru toate cele trei elemente: clasa optică, difuzia luminii, omogenitatea filtrului, iar pentru dependența unghiulară a obținut calificativul 2.

Crystal 2.0 are reglaje exterioare pentru a comuta rapid și ușor de la modul sudare la modul  polizare, pentru a regla timpul de dezactivare și sensitivitatea chiar și cu funcția de supersensibilitate.

crystalfeatures1

 Funcții

 • Tehnologie a filtrului LCD Crystal cu înnegrire 2.0 în stare dezactivată - Vezi clar ce se întâmplă înainte, în timpul și după procesul de sudare.
 • AUTOPILOT - Detecția intensității luminoase a arcului electric și reglarea complet automată a nivelului de înnegririi de la 4 la 12. Reglare automată funcție de modificarea intensității luminoase oferite de procesul de sudare.
 • Funcția Twilight - dezactivează treptat filtrul LCD la trecerea din starea activată în starea dezactivată pentru a scădea gradul de oboseală a ochilor.
 • Reglarea Sensitivității - permite operatorului să modifice gradul de sensibilitate al senzorilor pentru diferite grade de lumină ambientală sau pentru sudarea în exterior cu expunere la lumina solară.
 • Modul Polizare - Permite comutare rapidă și simplă între mosul sudare și înnegrirea 2.0 folosind comutatorul exterior. Nu este nevoie să scoateți masca pentru a poliza.
 • TRUE COLOR - Percepția culorilor în stare dezactivată este aproape identică cu cea a unui geam de sticlă, iar în starea activată vă veți bucura de o vedere cu multe detalii și cu contrast înalt  a băii de metal topit, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată. Prin filtrele TRUE COLOR trec mult mai multe culor decât prin filtrele standard "verzi".

optrel crystal auto darkening welding helmet 1006900 comparison 81338.1542830220

 • Controlul extern al filtrului - include reglarea continuă a înnegririi de la 4 la 12, reglarea timpului de dezactivare, reglarea continuă a sensitivității și comutarea între modul sudare și modul polizare fără a fi nevoie să dați jos masca.

crystalfeatures2

 • Vopsea termoreflectorizantă - ajută sudorul să rămână la temperatura normală sub mască.
 • Unghi Reglabil al senzorilor (patentat) - permite reducerea unghiului de detecție a senzorilor de la 120° la 60° pentru a împiedica activarea filtrului când colegii tăi sudează în apropierea ta.
 • Excentric Patentat - centrează perfect masca când este ridicată pentru un confort optim al operatorului, echilibru și o obosire redusă a gâtului.
 • Suport de cap confortabil - reglarea după mărime rapidă și ușoară pentru circumferință și înalțime.
 • Garanția Optrel 2+1 3 ani pentru filtrul LCD (necesită înregistrarea produsului)
 • Adabilă pentru cască - opțională, folosind adaptorul de cască Optrel.

Banner

 Cutia conține:

 • Masca crystal 2.0
 • Husă pentru mască
 • O protecție exterioară de rezervă
 • Manualul de utilizare

Domenii de utilizare: sudarea manuală cu electrod învelit (MMA), sudarea MIG/MAG (GMAW), sudarea cu sârmă tubulară, sudarea WIG (GTAW), sudarea cu microplasmă, debitarea cu jet de plasmă, sudarea cu flacără de gaze, polizare

Certificări: 

zertifizierung cezertifizierung eac

Broșura originală a produsului: logo pdf folder

Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1091 de produse active în magazinul on-line!

Livrare FAN Courier

Viziteaza site-ul Magazinul Virtual de SUDURA pe ShopMania
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!