fbpx

tel 021.3307668 021.3311752 031.8052948 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PDFImprimare

Protecție exterioară din policarbonat pentru Optrel clearmaxx

Cod produs : 5000.038
Array
88,33 lei
Preț unitar fără TVA: 74,23 lei
24h.gif
Descriere

Protecție de schimb originală pentru Optrel® Clearmaxx pentru masca de protecție la polizare Optrel Clearmaxx.

Protecția întregii fețe este făcută din 100% policarbonat transparent pentru a rezista impactului asociat cu polizarea, lucrului cu materiale metalice sau operațiile specifice prelucrării lemnului.

DOAR pentru masca de protecție la polizare Optrel Clearmaxx.

Prețul este per bucată!

Unități în cutie: 1

Recenzii

Există încă recenzii pentru acest produs.

prezentăm

Contact

tel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. facebook FBMess 35x35 skype

Abonează-te!

Dacă vrei să primești de la noi informații cu privire la ultimele noutăți legate de sudare sau oferte speciale pentru produsele noastre, abonează-te la lista noastră de e-mail!

emailAbonează-te!

Peste 20ani 300x300

Avem 1086 de produse active în magazinul on-line!

Livrare națională 
logo fan  
X

Click dreapta dezactivat

Deoarece ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de încălcare a drepturilor de autor pentru conținutul MVS, click dreapta este dezactivat! Dacă doriți fișele tehnice, puteți tipări fișa din butonul PRINT sau ne puteți contacta folosind datele furnizate în meniul Contact! Mulțumim pentru înțelegere!